Behandelaars

De MBOG stelt eisen aan het kwaliteitsniveau van haar leden. Zo kunnen artsen, therapeuten met een BIG registratie en therapeuten met een HBO opleiding binnen de verzorgende sector op de overzichten worden vermeld na het volgen van een door de MBOG erkende orthomoleculaire opleiding. De leden zijn verplicht hun kennis op peil te houden door het volgen van nascholingscursussen, de kwaliteit hiervan wordt door de MBOG bewaakt, en mogen handelen binnen de kaders van de eigen beroepscodes. De MBOG is niet verantwoordelijk voor de door de aangesloten leden verstrekte aanvullende informatie. Aan de informatie op dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Er bestaat een goede klachtenregeling die tot stand is gekomen in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). Bent u ontevreden over de manier waarop u behandeld of bejegend bent, dan kunt u een klacht indienen. Kijk daarvoor op de website van de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (www.kab-klachten.nl)

Van alle zorgverzekeraars hebben wij voor u de mogelijke vergoedingen op een rij gezet: Download 181130 MBOG overzicht Zorgverzekeraars 2019.pdf.
Heeft u op- of aanmerkingen??? Graag even mailen naar info@mbog.nl.
Wilt u zekerheid, moet u even kijken op de website van de desbetreffende zorgverzekering.

Overzichten van therapeuten & artsen:

Klik hier om naar het overzicht van therapeuten & artsen te gaan. 

Het is mogelijk om zonder verwijzingen afspraken te maken.

Heeft u nog algemene vragen of opmerkingen?
Stuur een reactie per e-mail: Opmerkingen over overzichten

Twitter

MBOG