Ze zijn wat je ze te eten geeft

auteur: Dr. Alex Richardson

 

ISBN : 9002222653

Hoe voeding het gedrag, de stemming en de schoolprestaties van je kind kan verbeteren.

…..is als wetenschapper verbonden aan de universiteit van Oxford. Ze is de grootste autoriteit in Groot-Brittannië wat betreft de invloed van voedsel en milieu op het brein. Ze bracht hoop en hulp voor duizenden kinderen met leerproblemen, ADHD, dyslexie en dyspraxie.
Wat een kind eet kan van grote invloed zijn op haar of zijn vermogen om te schrijven, te lezen, zich te concentreren en zich dingen te herinneren. Wat meer is: de juiste voeding kan het IQ van een kind werkelijk verhogen en dyslexie, aandacht stoornissen en hyperactiviteit positief beïnvloeden. In dit boek lees je alles over wat kinderen eten en wat ze beter niet kunnen eten. De auteur legt uit waarom bepaalde voeding zo schadelijk kan zijn en tegelijk
zo onweerstaanbaar. Ze laat zien welke voeding het beste is voor een kind. Enkele eenvoudige veranderingen kunnen voldoende zijn om een wereld van verschil te maken.

In dit boek zijn adviezen te vinden om ouders en anderen met zorg voor kinderen te helpen kinderen niet meer voor ongezonde voeding te laten kiezen. In het boek staan ook eenvoudige, kindvriendelijke recepten.

Twitter

MBOG