Wat u niet mag weten over uw gezondheid

Censuur

Een geweldig goed boek geschreven door een arts die de reguliere geneeskunde en de medicijnen-industrie heel kritisch bekijkt.
Begin 20ste eeuw werden geneeskunde studies gereguleerd en georganiseerd door de rijke Rockefeller familie om de pharmaceutische industrie te stimuleren. Het werden dus ‘Medicijnen studies’ waarin natuurlijke geneeswijzen en voeding volledig verdwenen.
 

Alle ziektes ontstaan door de aanwezigheid van iets, of een tekort aan iets. Veel ziektes ontstaan door tekorten zoals b.v. rachitis – vitamine D, nachtblindheid – vitamine A, pernicieuze anemie – vitamine B12, pelllagra – vit. B3, ‘scheurbuik’ – vitamine C (dit is eigenlijk een vaatziekte). Ze zijn vnl. ontstaan sinds ons voedsel geïndustrialiseerd werd, en sinds de opkomst van kunstmest (grondstoffen voor explosieven zijn ook de gronstoffen voor kunstmest), producten konden explosief groeien en kwantiteit werd belangrijker dan kwaliteit. Ons voedsel bevat tegenwoordig nauwelijks nog voldoende nutriënten. Maar de huidige geneeskunde gaat bij ziekten die ontstaan zijn door tekorten niet de oorzaak aanpakken maar behandelen met medicijnen. De meeste huidige medicijnen genezen niet (een uitzondering zijn antibiotica), het zijn chemische verbindingen die symptomen onderdrukken. Gevolg is dat de winsten van de farmaceutische industrie de grootste ter wereld zijn tot wel duizenden procent; voorbeelden zijn te lezen in dit boek.
Ooit hart en vaatziekten of diabetes in de dierenwereld gezien? Door de natuurlijke voeding krijgen ze voldoende vitamines binnen. Bijna alle dieren kunnen zelf vitamine C uit glucose maken, mensen, apen en cavia’s hebben het enzym voor deze omzetting miljoen jaren geleden verloren. Een chimpansee krijgt uit zijn dagelijkse voeding zo’n 4-5 gram vit.C binnen, vergelijk dit eens met een mens, denkt U dan nog aan 60 mg per dag genoeg te hebben?
De ADH’s zijn veel te laag vastgesteld, zo laag dat er net geen gebreksziektes ontstaan, maar veel te weinig voor een optimale gezondheid.
Ons drinkwater wordt door meer dan 60.000 chemische stoffen vergiftigd, de gemiddelde zuiveringsinstallaties halen er amper 30 uit.

Hij heeft grondige research gepleegd naar alle onderzoeken waar hij over schrijft, ook vermeld hij in zijn boek heel veel interessante artikelen waar je nog meer informatie kunt lezen. Een boek wat je moet lezen wil je kritisch over je eigen gezondheid kunnen oordelen.

Jetty van der Graaf

PS – Toen ontdekt werd dat diabetes type1 genezen kon werden, kwam er geen cent beschikbaar voor onderzoek, het werd onder de pet gehouden; reactie farmaceutische industrie: “we hebben toch insuline”!

Dr. Gábor Lenkei
ISBN 978-90-814111-1-0

Twitter

MBOG