Specerijen

De kleurrijke wereld van geuren, smaken en toepassingen

auteur: Jane Lawson

Een boek met meer dan 250 recepten en een kleurrijke beschrijving van meer dan 40 specerijen over geur, rijke smaak, de kracht om een gerecht te veranderen, de culturele geschiedenis en de culinaire gebruiken uit de hele wereld.

ISBN: 978-90-475-0823-6

 

 

door Lineke Reerink

Het boek is prachtig geïllustreerd en van elk specerij is naast de toepassing een inleidend verhaal geschreven over de herkomst, voedingswaarde en verwijzing naar tradities. Het is alsof je een 'wereldreis' maakt.

Twitter

  • Naast Banting Coach ben ik ook al sinds een paar jaar werkzaam als orthomoleculair therapeut. Deze video legt eenvo…
  • Wat is dat nou Orthomoleculaire Geneeskunde in de Gezonder Beter Praktijk? Kijk even mee in deze korte video, je vr…

MBOG

  • Niet...
  • Wij kijken terug op een mooie inspirerende dag en gaan naar huis met een grote glimlach en voldoende kennis om voor…
  • Dus....... als je besluit dat leden tijdens het congres verrast moeten worden met meer dan inspirerende lezingen en…
  • Wij gaan het nieuws vandaag extra in de gaten houden. Patrick van Veen, één van de sprekers op ons congres, gaat va…
  • Dat het MBOG congres net als de laatste jaren weer superinteressant is wist je vast al. Maar wist je al dat het dit…