Slim op uw juiste gewicht

Boeken/Leestips

Cora de Fluiter

2009, € 19,50

ISBN 978-90-389-1918-8

Uitgeverij Elmar
 

Door Jetty van der Graaf

Dit boek maakt overduidelijk dat afvallen veel meer inhoudt dan alleen maar meer bewegen en minder eten. Hier wordt heel duidelijk uitgelegd waarom zoveel mensen door een dieet niet voldoende kunnen afvallen en altijd weer last hebben van het jojo effect, en waarom gewichtstoe-name niet alleen door eten veroorzaakt wordt.

In dit boek leest U de oorzaken van gewichtstoename en de uitgebreide wetenschappe-lijke achtergronden. Het is een revolutionaire aanpak door eerst de lichamelijke oorzaak op te sporen en die op een natuurlijke manier te behandelen.
Zo kan overgewicht veroorzaakt worden door hyperinsulinaemie, koolhydraatverslaving, diabetes type2, verlaagde verbranding of verminderd verzadigingsgevoel. Verder kan de oorzaak ook liggen in schildklierproblemen, hormonale stoornissen, chronische stress, medicijngebruik en tekorten aan essentiële voedingsstoffen (iemand met overgewicht is vaak “ondervoed door overvoeding”).

Alle symptomen worden duidelijk beschreven en met voorbeelden uit de praktijk toegelicht. Er worden goede orthomoleculaire adviezen gegeven en richtlijnen voor voedingsmiddelen en leefstijl. Verder geeft ze adviezen welke testen en onderzoeken kunnen helpen om de diagnosestelling te verbeteren. Ook kun je uitgebreide interactieve ondersteuning krijgen via de website www.coradefluiter.nl

Dit boek is een aanrader voor iedereen die wil afvallen, maar tot nu toe geen succes had, en alle artsen, therapeuten en professionals die mensen begeleiden om af te vallen.

Twitter

MBOG