Oersterk

‘Oersterk’ van drs. Richard de Leth is een heldere uiteenzetting van verschillende methoden om de gezondheid preventief aan te pakken, zonder direct naar medicijnen te grijpen. En dit door zelf aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl op een integrale manier. De Leth benadrukt dat de wetenschap zijn tijd 20 jaar vooruit is ; echter deze kennis wordt niet gebruikt in de reguliere praktijken. 

Hij weet een combinatie te maken van de westerse en de oosterse geneeswijzen. Verder neemt hij onderwerpen onder de loep zoals de farmacie met gesponsorde onderzoeken en de voedingsmiddelenindustrie. Vanaf de 4e druk maakt de Leth terecht onderscheid tussen de reguliere diëtist en de gespecialiseerde orthomoleculaire diëtist. Een boek dat je gelezen moet hebben!

Bianca van den Heuvel, Orthomoleculair diëtist

Over de Auteur:
Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam. Hij ontwikkelde een nieuw concept rondom optimale gezondheid, omdat hij in de medische praktijk zag dat veel medicijnen de patiënten niet genezen. In zijn praktijk combineert hij westerse en oosterse geneeskunde om tot een OERsterk resultaat te komen. 

Twitter

MBOG