Het Heden Ik kookboek

Boeken/Leestips


Anne Marie Reuzenaar

2007, € 13,95

ISBN 978 90 215 2301 9

Paperback, 128 pagina’s
Kosmos Uitgevers,
Volledig herziene uitgave

Door Jetty van der Graaf

Smakelijke recepten voor mensen met candida, me, hypoglykemie en voedselallergieën. “Naar schatting een half miljoen Nederlanders kampt met klachten waarvoor de artsen geen oorzaak kunnen aanwijzen”, schreven de kranten in januari. Komende zomer opent het VU Medisch Centrum zelfs een aparte polikliniek om deze grote groep patiënten van dienst te zijn.

Voor mensen die geplaagd worden door onbegrepen klachten en daarvoor een oplossing zoeken, gaf Kosmos Uitgevers in 1994 Het Heden Ik kookboek uit. Naast schrijfster en ex-MEpatiënte Renate Dorrestein hebben sindsdien meer dan 25.000 mensen met Het Heden Ik kookboek in de keuken gestaan om zo hun gezondheid te verbeteren. En met succes!

Gezien de noodzaak om een dergelijke polikliniek te openen, is Het Heden Ik kookboek veertien jaar na het verschijnen van de eerste versie nog minstens even actueel. Er is nu een volledig herziene versie verschenen met alle up-to-date informatie, een candida-checklist, nieuwe weekmenu’s en zelfs een feestmenu. Ook de vormgeving is antrekkelijk vernieuwd.

Met dit kookboek laat Anne Marie Reuzenaar zien dat een streng dieet volstrekt geen vreugdeloze aangelegenheid hoeft te zijn. Het boek bevat een voorwoord van Renate Dorrestein, weekmenu`s, handige tips, veel informatie en meer dan 200 heerlijke recepten. Dus….voor iedereen die lekker wil eten ondanks candida, ME, hypoglykemie en voedselallergieën is Het Heden Ik kookboek onmisbaar.

De auteur Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en zelf ex-candidapatiënt. Ze heeft vier kookboeken op haar naam staan, waaronder Eet je fit en Smikkelen & smullen, een kookboek voor kinderen met een voedselallergie.

Voor informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met: Kosmos Uitgevers, Promotie & publiciteit, tel.: 030-234 93 11, e-mail: promotie@kosmosuitgevers.nl

Twitter

MBOG