Het Detox Dieet

Boeken/Leestips

 

 

Paula Baillie – Hamilton

2002, €16,95

ISBN 9022530957

Het dieetboek van de 21ste eeuw

Dit is niet zomaar een dieetboek. Dit is dé manier om te ontgiften en af te vallen – zodat je nooit meer op dieet hoeft! Het menselijk lichaam is ernstig vervuild met pesticiden en andere giftige chemicaliën die uit de voeding en het milieu afkomstig zijn. De ophoping van giftige stoffen in ons lichaam is er de oorzaak van dat zich in de westerse wereld een vetepidemie aan het voltrekken is. Steeds meer mensen zijn te dik en het lukt hun niet blijvend af te vallen.

Ons lichaam wordt vergiftigd door chemische stoffen die in onze voeding zitten, in ons water, ons huis en vele dingen om ons heen. De schade die ze aanrichten maakt het ons lichaam steeds moeilijker om op gewicht te blijven. We worden uiteindelijk dikker, zelfs als we minder eten. Sterker nog, de traditionele afvaldiëten zorgen er juist voor dat schadelijke chemische stoffen uit onze vetreserves vrijkomen en zich elders in ons lichaam nestelen, waardoor ze het afvallen tegen gaan.

Het Detox-dieet boek biedt een methode om deze vicieuze cirkel te doorbreken, hoe je stap voor stap de meest dikmakende chemicaliën, de zogenaamde ‘chemische calorieën, kunt vermijden en hoe je ze op een veilige manier uit je lichaam kunt laten verdwijnen, zodat je je natuurlijke gewicht terug vindt, zonder lijnen.

Twitter

MBOG