Gezond & blij zonder diëten

Gezond & blij zonder diëten

Ay Lin Kho studeerde Voeding en Gezondheid in Wageningen en is Nutrition & Health specialist. Haar boek Gezond & Blij zonder diëten leest als een spannende vertelling met wetenschappelijke onderbouwing over de relatie eetgedrag en je brein; hoe met tal van tips en weetjes je denkrichting te veranderen om het 'what the hell' effect, het gevoel van moedeloosheid te voorkomen dat diëten niet het gewenste effect hebben; hoe je wilskracht uit te dagen om permanent veranderingen van je gewicht te bereiken.

Een vlot geschreven boek waarin westerse eet gewoontes en leefstijl worden getoetst aan Aziatische ervaringen waarin het beste van twee culturen wordt gecombineerd.
De auteur beschrijft in haar boek hoe je gewicht te beheersen door je brein te trainen, je gewoontes te doorbreken, je bewust te zijn van je gedrag in bepaalde situaties. Aanpassingen in je omgeving en je gedrag om gezond af te vallen dragen eraan bij dat je beter voor je lichaam (en geest) gaat zorgen en (blijvende) resultaten op termijn te zien en te voelen zijn.
Nieuwe smaak ervaringen en uitgebreide praktische informatie over voeding en voedsel combinaties maken dat je van dit boek 'gezond en blij' wordt en eten een feest.
Zie ook de website: www.aylinkho.nl

Lineke Reerink

Twitter

MBOG