Astaxanthine

Auteur: Dr. Gert E. Schuitemaker

ISBN: 978 90 7616 128 0

Dr. Gert Schuitemaker houdt zich al sinds 1980 bezig met orthomoleculaire geneeskunde en schreef dit boek met het oog op: Lang leven in goede gezondheid.
Daar gaat het om.

Iedereen kent de kwaaltjes en ziekten van alledag, maar op een dieper niveau spelen zich processen af die in het ene geval leiden tot het ‘plotseling’ krijgen van een hartaanval, in het andere geval langzaam maar merkbaar verloop van veroudering..... en zo is dat ook met afname van conditie....dat willen we graag voorkomen of tenminste uitstellen.... Kennis van oxidatieve stress, sluimerende ontstekingen en alle processen waar het immuunsysteem een belangrijke rol speelt zijn hiervoor belangrijk.
Maar waarom dan een boek over astaxanthine? Al lezend wordt het antwoord hierop in deze ontdekkingstocht gegeven...... Astaxanthine is een algen-antioxidant uit het water en heeft vele uitzonderlijke eigenschappen op verschillende plaatsen in het lichaam. De stof komt weinig voor in de voeding, maar is in feite een ‘oerbeschermer’ en dit boek geeft een dieper inzicht in de werking hiervan. In het boek staat beschreven hoe astaxanthine een beschermende invloed heeft op lichaamscellen, immuunsysteem, hart en vaten, ogen en hersenen, huid en bindweefsel, spieren en gewrichten.

Twitter

MBOG