Sponsoren

Alle activiteiten van de MBOG kosten veel geld. Een deel daarvan wordt betaald uit contributie van de leden. Het overige wordt betaald uit advertentiegelden. Daarvoor zijn we onze adverteerders zeer erkentelijk. Het gaat bij adverteerders om bedrijven en instellingen die gerelateerd zijn aan het Orthomoleculaire gebied. Zij kunnen u op velerlei gebied van dienst zijn. De MBOG is NIET verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties cq mededelingen van de onderstaande adverteerders. Aanvragen voor plaatsing van nieuwe advertenties of wijziging van bestaande: secretariaat@mbog.nl.
 


AOV natuurlijke orthomoleculaire voedingssupplementen

AOV maakt al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Met het zeer uitgebreide én betaalbare assortiment, zorgt AOV ervoor dat er voor iedereen een gepast supplement beschikbaar is zodat iedereen op zijn eigen specifieke manier aan zijn of haar gezondheid kan werken. Zowel voor de specialistische als voor de persoonlijke orthomoleculaire benadering. Want iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig als het om gezondheid gaat. AOV biedt een verscheidenheid aan voedingssupplementen. Van diverse multi's en complexpreparaten tot enkelvoudige vitamines en mineralen en fytotherapeutica.

Het vertrouwde assortiment in een .. | 1602kb download bestand

AOV

AOV

T:+31 (0)36 546 09 20
I:http://www.aov.nl
E:info@aov.nl

Lamberts: Visolie voor kinderen dat smaakt naar meer!

Door op de capsules te kauwen ervaar je de heerlijke bessensmaak en ondertussen krijg je het belangrijke Omega 3 en verschillende vitamines (A, C, D en E) binnen. Speciaal ontwikkelt voor kinderen vanaf 3 jaar. Omega 3 for Kids: optimaal de winter door.

Visolie voor kinderen, dat smaakt .. | 2822kb download bestand

Lamberts

Lamberts

T:+31 (0)88 - 00 757 00
I:http://www.hb08.nl
E:info@hb08.nl

Vitals

Vitals, Elke Dag Beter

Wij zijn Vitals en wij willen u wat beloven. Ambitie. De ambitie om de meest effectieve supplementen aan te bieden. Met de meest geschikte doseringen, de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Om bij toevoegingen aan het assortiment altijd het vizier te richten op veelbelovende vernieuwingen met een degelijke onderbouwing. En de ambitie om continu betere informatie te ontwikkelen rondom het gebruik van onze producten. Duidelijker, uitgebreider, overzichtelijker. Dit ideaal is natuurlijk nooit voltooid. Het wordt elke dag beter. Net als uw cliënten die onze producten gebruiken. Vandaar onze nieuwe leus. Vitals. Elke dag beter. Vergezeld van de opkomende zon waarmee elke dag wordt ingeluid als ons nieuwe logo.

www.vitals.nl

Vitals focust zich op de orthomole.. | 2496kb download bestand

Vitals

Vitals

T:+31 (0)75 64 76 050
I:http://www.vitals.nl
E:info@vitals.nl

Stichting Educatie Atrium Innovations

Stichting Educatie Atrium Innovations is opgericht om onze jarenlange kennis en ervaring over gezondheid, voeding en suppletie te delen. Wat ons drijft is de overtuiging dat voeding een centrale rol speelt in onze gezondheid. Wij bieden een gevarieerd educatieprogramma vanuit onze passie voor innovatie, research en onafhankelijke wetenschappelijke maar ook praktische informatie. Daarbij willen wij een open platform bieden aan verschillende disciplines en stromingen. De onafhankelijkheid en de kwaliteit van ons educatieprogramma waarborgen wij door toezicht van externe, onafhankelijke adviseurs.
De SOE Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie richt zich– al meer dan 25 jaar – op het inzichtelijk maken van de relatie tussen gezondheid en ziekte enerzijds en voeding en voedingssuppletie anderzijds. De studenten leren hoe het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam aangesproken kan worden om ziekteprocessen te voorkomen en te herstellen.

Stichting Educatie Atrium Innovations

Stichting Educatie Atrium Innovations

T:+31 (0)36 546 09 30
I:http://www.educatie-atrium-innovations.nl
E:educatie@atrium-innovations.nl

BodySwitch

BodySwitch is een franchise-formule voor leefstijlgeneeskunde. Wij zijn een snel groeiende organisatie die als doel heeft een landelijk verspreid netwerk van kwalitatief hoogwaardige praktijken te openen. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemende orthomoleculaire therapeuten en artsen die bij de MBOG zijn aangesloten. Zij kunnen als zelfstandig ondernemer of samen met ons een vestiging in hun eigen regio openen.  

Wat heeft BodySwitch je vandaag te bieden ?
Leefstijlgeneeskunde is hot! Steeds meer artsen, zorgverzekeraars én de overheid beseffen dat mensen van hun klachten af kunnen komen door het aanpassen van hun leefstijl. De meeste studenten geneeskunde krijgen echter tijdens hun zesjarige opleiding maar zeer beperkt les over voeding en leefstijl. En artsen hebben in hun korte consulten niet de tijd om uitgebreide leefstijlaanpassingen te begeleiden. BodySwitch heeft de schaal, de kennis én de kunde om leefstijlgeneeskunde in Nederland breed en effectief in te zetten.

Onze gestructureerde aanpak op basis van voeding, suppletie, leefstijl en beweging heeft inmiddels 1.300 mensen van hun chronische klachten afgeholpen. 

Verder ontzorgt BodySwitch de aangesloten therapeuten en artsen op veel gebieden (minder zorgen, meer zorg) en hun praktijken profiteren van de schaalvoordelen en het imago van ons snel groeiend netwerk. Bovendien is de kwaliteit van onze zorg zeer hoog; therapeuten en artsen leren binnen BodySwitch dagelijks bij, door de intensieve intercollegiale uitwisseling van ervaringen en de specifieke expertise die onze individuele therapeuten en artsen hebben ontwikkeld.

Ons doel is om in het komend jaar uit te groeien tot een netwerk van 20 hoogwaardige vestigingen, waardoor wij onze succesvolle formule in heel Nederland op korte afstand van onze clienten en aan zorgverzekeraars en patientenverenigingen kunnen aanbieden. 

Samen met ons een praktijk op- of uitbouwen?
Wij zijn op zoek naar 10 ondernemende en dynamische therapeuten of artsen, die in hun eigen regio een succesvolle praktijk met BodySwitch willen opbouwen of uitbouwen.  

Daarnaast zullen wij op een aantal strategische locaties in Nederland eigen praktijken openen, waarvoor wij ook geïnteresseerde therapeuten of artsen zoeken. 

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek met Paul den Dekker (paul@bodyswitch.nl of 06-57198827).

BodySwitch

BodySwitch

T:0251 – 745084
I:https://www.bodyswitch.nl
E:mailto:info@bodyswitch.nl

Twitter

MBOG