Internationale Week van de Homeopathie

Datum: zondag 10 april 2011 - zaterdag 16 april 2011
Tijd: -
Bedrijf: Vereniging Homeopathie
Meer informatie: Activiteiten Week van de Homeopathie

Internationale Week van de Homeopathie

Van 10-16 april 2011 wordt voor de zesde keer de Internationale Week van de Homeopathie georganiseerd. Het doel van het jaarlijks organiseren van deze
week is om mensen (nog) meer bewust te maken van de mogelijkheden van deze bijzondere geneeswijze.
Het wereldwijde thema voor deze week is: Homeopathie en het bewegingsapparaat.
Voor Nederland is dit vertaald naar Homeopathie en Soepel Bewegen. Wereldwijd vinden van 10 tot 16 april allerlei activiteiten plaats rondom dit thema. Op de site www.worldhomeopathy.org kunt u meer informatie vinden over de wereldwijde acties.

Activiteiten in Nederland

Voor mensen met problemen aan het bewegingsapparaat en overige geïnteresseerden organiseren wij door het hele land lezingen, open dagen en presentaties in bibliotheken. De toegang hiervoor is over het algemeen gratis. Tijdens de open dagen en lezingen kan men nader kennismaken met de werkwijze van de klassieke homeopathie. Mensen die zich nader willen verdiepen in de homeopathie krijgen informatiemateriaal mee naar huis.
Aanmelding vooraf is niet nodig. Voor de kinderen is er limonade en een kleurplaat.
Iedereen is van harte uitgenodigd om tijdens deze week eens nader kennis te maken met homeopathie. Informatie over activiteiten die in Nederland georganiseerd worden, kunt u vinden via de link hierboven achter Meer informatie.

In bijgaand leaflet interessante informatie over homeopathie en soepel bewegen. KVHN-LEAFLET-Soepel-bewegen

« Naar agenda-overzicht