Nieuws

Orthomoleculaire nieuwspagina

MBOG congres 2019 - Onwel door welvaart

21/06/2019

Voor orthomoleculair therapeuten is het essentieel dat zij op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke inzichten. Om onze leden en andere gezondheidsprofessionals daarin te faciliteren organiseren we ieder jaar een congres.

Voor een kleine impressie van onze sprekers en congres van 2018 kunt u dit korte filmpje bekijken.

MBOG congres 2019 - Onwel door welvaart

Dit jaar bereiden we ons voor op een congres met als thema “hoe onwel worden we door welvaart”.

Ook u bent zich waarschijnlijk bewust van de effecten van alle veranderingen in het milieu en ons gedrag. We worden omringd met microplastics, fijnstof, hormoonverstoordende stoffen en binnenkort zelfs 5 G. Wat is het effect hiervan op de gezondheid en hoe kunnen we hier het best mee om gaan?  Dat is de centrale vraag op het MBOG congres dit jaar.

We kijken uit naar vooraanstaande (internationale) sprekers zoals:

  • Prof. em. Martin Pall, hoogleraar Biochemie aan Washington State University
  • Prof. dr. Majorie van Duursen, hoogleraar Environmental Health and Toxicology aan de Vrije Universiteit van Amsterdam
  • Matthijs Sienot, tweede kamerlid met portefeuille klimaat, energie en duurzaamheid.
  • Remco Verkaik, medisch bioloog heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van voeding, lichaamsbeweging en voedingssuppletie.
  • Margot Peinemann, geeft als orthomoleculair therapeut lezingen in binnen- en buitenland. Haar lezing heeft als thema: het orthomoleculaire antwoord op de moderne uitdagingen. 
  • Dagvoorzitter en tevens spreker is Laurens Wolters Msc. Bsc. (social work, bedrijfskunde en psychologie).

Ons congres vindt dit jaar plaats bij Corpus in Leiden en dat maakt het mogelijk dat elke bezoeker voorafgaand of na afloop van het congres een “reis door de mens” kan maken. Wij nodigen u, als gezondheidsprofessional, graag uit op deze dag vol inspiratie. Wij nodigen je ook graag uit voor een reis door de mens. Je kunt je reis bij Corpus boeken via telefoonnummer 071 75 10 200 (tweemaal doorkiesnummer 1). Geef aan dat je deelneemt aan het MBOG congres

Een ticket kost 99 euro. Dit is  inclusief parkeerkosten, een heerlijke verantwoorde lunch en de reis door de mens.

Voor leden van collega beroepsverenigingen bieden wij een gereduceerd tarief van 89 euro. Voor MBOG leden geldt de ledenprijs van 79 euro.

Organiseren bij Corpus betekent  wel dat we rekening moeten houden met een maximaal aantal deelnemers, dus als u verzekerd wilt zijn van een plekje op dit congres en de reis door de mens, boek het ticket dan snel, en reserveer 5 oktober in je agenda.

Tickets bestellen kan hier

 

« Terug naar nieuwsoverzicht