Sponsoren

Alle activiteiten van de MBOG kosten veel geld. Een deel daarvan wordt betaald uit contributie van de leden. Het overige wordt betaald uit advertentiegelden. Daarvoor zijn we onze adverteerders zeer erkentelijk. Het gaat bij adverteerders om bedrijven en instellingen die gerelateerd zijn aan het Orthomoleculaire gebied. Zij kunnen u op velerlei gebied van dienst zijn. De MBOG is NIET verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties cq mededelingen van de onderstaande adverteerders. Aanvragen voor plaatsing van nieuwe advertenties of wijziging van bestaande: secretariaat@mbog.nl.
 


AOV natuurlijke orthomoleculaire voedingssupplementen

AOV maakt al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Met het zeer uitgebreide én betaalbare assortiment, zorgt AOV ervoor dat er voor iedereen een gepast supplement beschikbaar is zodat iedereen op zijn eigen specifieke manier aan zijn of haar gezondheid kan werken. Zowel voor de specialistische als voor de persoonlijke orthomoleculaire benadering. Want iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig als het om gezondheid gaat. AOV biedt een verscheidenheid aan voedingssupplementen. Van diverse multi's en complexpreparaten tot enkelvoudige vitamines en mineralen en fytotherapeutica.

Het vertrouwde assortiment in een .. | 1602kb download bestand

AOV

AOV

T:+31 (0)36 546 09 20
I:http://www.aov.nl
E:info@aov.nl

Lamberts: Visolie voor kinderen dat smaakt naar meer!

Door op de capsules te kauwen ervaar je de heerlijke bessensmaak en ondertussen krijg je het belangrijke Omega 3 en verschillende vitamines (A, C, D en E) binnen. Speciaal ontwikkelt voor kinderen vanaf 3 jaar. Omega 3 for Kids: optimaal de winter door.

Visolie voor kinderen, dat smaakt .. | 2822kb download bestand

Lamberts

Lamberts

T:+31 (0)88 - 00 757 00
I:http://www.hb08.nl
E:info@hb08.nl

Vitals

Vitals levert hoogwaardige voedingssupplementen en deelt kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. De focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals in de complementaire gezondheidszorg. Optimale werkzaamheid van onze voedingssupplementen, uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

Vitals focust zich op de orthomole.. | 2579kb download bestand

Vitals

Vitals

T:+31 (0)75 64 76 050
I:http://www.vitals.nl
E:info@vitals.nl

Stichting Educatie Atrium Innovations

Stichting Educatie Atrium Innovations is opgericht om onze jarenlange kennis en ervaring over gezondheid, voeding en suppletie te delen. Wat ons drijft is de overtuiging dat voeding een centrale rol speelt in onze gezondheid. Wij bieden een gevarieerd educatieprogramma vanuit onze passie voor innovatie, research en onafhankelijke wetenschappelijke maar ook praktische informatie. Daarbij willen wij een open platform bieden aan verschillende disciplines en stromingen. De onafhankelijkheid en de kwaliteit van ons educatieprogramma waarborgen wij door toezicht van externe, onafhankelijke adviseurs.
De SOE Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie richt zich– al meer dan 25 jaar – op het inzichtelijk maken van de relatie tussen gezondheid en ziekte enerzijds en voeding en voedingssuppletie anderzijds. De studenten leren hoe het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam aangesproken kan worden om ziekteprocessen te voorkomen en te herstellen.

Stichting Educatie Atrium Innovations

Stichting Educatie Atrium Innovations

T:+31 (0)36 546 09 30
I:http://www.educatie-atrium-innovations.nl
E:educatie@atrium-innovations.nl

Biovitaal

Welkom bij BioVitaal

De biochemie van ieder mens is uniek. Door de biochemische individualiteit zijn de behoeftes aan nutriënten zoals vitaminen en mineralen bij elk mens verschillend, zelfs bij eeneiige tweelingen. Ook door verschillende leefomstandigheden en voedingspatronen kan die behoefte variëren.

Sinds 2000 ontwikkelt en produceert BioVitaal zoveel mogelijk in eigen beheer hoogwaardige voedingssupplementen. Daarbij worden steeds recente inzichten en ontwikkelingen in de fysiologie en biochemie gevolgd en toegepast. Voorts zijn onze formules gebaseerd op jarenlange praktijkervaringen van artsen en therapeuten. Waar mogelijk passen wij bijvoorbeeld steeds actieve coënzymen en goed opneembare, organisch gebonden mineralen toe. Ons gamma omvat nu ruim 90 producten en zal gestadig worden uitgebreid. Door onze kleinschaligheid en flexibiliteit kunnen wij snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen en wensen.

Onze productiefaciliteit voldoet aan de HACCP-, GMP- en de ISO 22000-normen. Omdat wij in eigen beheer produceren, kennen wij als geen ander de kwaliteiten van de grondstoffen en hun leveranciers. Wij betrekken onze ingrediënten bij gerenommeerde en betrouwbare Europese, Amerikaanse, Canadese en Japanse producenten. Wij passen uitsluitend gecontroleerde en gecertificeerde grondstoffen toe.

In het kader van uitwisseling van wetenschappelijke informatie organiseren wij ook regelmatig congressen voor artsen en therapeuten, met gerenommeerde hoogleraren als spreker.

Erkende beroepsbeoefenaars kunnen via deze site onze producten rechtstreeks bestellen. Daarvoor dient men zich eerst bij ons aan te melden waarna een inlogcode verstrekt kan worden. 

Biovitaal

Biovitaal

T:0317-319084
I:http://www.biovitaal.nl
E:info@biovitaal.nl